Zitten & Liggen

Zit u nog goed?

Met de jaren wordt goed zitten en rusten steeds belangrijker. De diverse fauteuils in de zorgwinkel bieden optimaal en multifunctioneel zitcomfort en zijn leverbaar in diverse modellen. De fauteuils zijn geheel in te stellen naar uw persoonlijke maten, aanpasbaar volgens uw wensen en zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en uitvoeringen.

U kunt in de showroom de luxe en comfortabele sta-op- en relaxfauteuils uitproberen onder het genot van een kopje koffie. Onze medewerkers zijn aanwezig voor een deskundig advies. 

Lekker slapen

Laat u nachtrust niet verstoren door een slecht matras! Voor een goede nachtrust is een goed matras essentieel. Dankzij onze jarenlange ervaring met matrassen en hoofdkussens kunnen wij u een goed advies geven bij de keuze van een matras of kussen. Wij bieden u de mogelijkheid om thuis de kussens en matrassen gratis* te testen

Krijgt u zorg aan huis of woont u in een verzorgingshuis, dan is een huiselijk verzorgingsbed iets voor u. Deze volledig electrische bedden kunnen in diverse standen worden gezet en zijn standaard voorzien van een papegaai en bedhekken. Wij kunnen snel leveren en installeren de bedden gratis bij u thuis. Heeft u tijdelijk een verzorgingsbed nodig? Via de zorgverzekeraar kunt u gratis 3 tot 6 maanden gratis lenen. Vraag naar de mogelijkheden. 

 

Stoelen

Kussens

Bedden