Is uw woning al levensloopbestendig?

Levensloopbestendig wonen. Deze term hoor je steeds vaker; een huis waar je ook op je oude dag kunt blijven wonen. Veilig, comfortabel en toegankelijk.

In deze tijd van bezuinigingen zijn veel mensen genoodzaakt in hun eigen huis te blijven wonen. Verhuizen naar een seniorenwoning, seniorenflat, aanleunwoning of bejaardenhuis is niet meer voor iedereen weggelegd.

Enerzijds is het erg prettig om in uw vertrouwde omgeving te blijven, anderzijds krijgt u bij het ouder worden te maken met beperkingen, waardoor u obstakels tegenkomt in uw eigen huis.

Timmers Care+Comfort samen met ergotherapeuten uit de regio op pad

Timmers Care+Comfort werkt samen met diverse ergotherapeuten uit de regio. Ergotherapeuten zijn opgeleid om mensen te trainen om met hun beperkingen om te gaan in het dagelijks leven. Zij denken en kijken met u mee in uw huis en in uw omgeving. Naar gelang uw behoefte geven zij gerichte adviezen voor eventuele aanpassingen om zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis te blijven wonen. Soms kan een simpele aanpassing in huis al veel gemak geven. 

Timmers Care+Comfort voorziet u vervolgens van de eventuele aanpassingen of hulpmiddelen en kan ook de montage voor u verzorgen. 

Introductie

Wij bieden u een complete woningcheck aan in de hele regio, óók in Bergen op Zoom, Breda en Etten-Leur. Wilt u meer weten? Voor meer informatie belt u met 0165 - 560609.

badkamervloer.jpg

Altijd op de hoogte?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Waarom Timmers Care+Comfort?

  • Gegarandeerd voordelig
  • Gratis bezorgd vanaf € 50
  • Retourneer gratis
  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijk advies