Slecht ter been?

Kom naar uw mobiliteitspecialist!

Kunt u niet goed meer uit de voeten? Er zijn een tal van hulpmiddelen die u kunnen helpen.U kunt denken aan een wandelstokrollator of rolstoel. De keuze hierin is enorm en mogelijk ziet u door de bomen het bos niet meer.

Advies op maat

Ook Timmers Care+Comfort heeft een breed aanbod aan producten. Onze mobiliteitspecialisten zullen u, door het stellen van de juiste vragen, leiden naar het hulpmiddel dat het beste bij u past. Zo kunt u in onze winkel alle mobiliteitshulpmiddelen eerst uitproberen, zodat u zelf de verschillen kunt ervaren. Als u het juiste hulpmiddel gevonden heeft, is het alleen nog een kwestie van de gewenste kleur kiezen. In de meeste gevallen kunt u het hulpmiddel direct meenemen. Samen zorgen we ervoor dat u tevreden de deur uitgaat.

Eigen service

Timmers Care+Comfort heeft een eigen reparatieservice. Terwijl onze monteur uw rollator of rolstoel nakijkt, krijgt  u van ons een vervangend exemplaar mee. 

Uitleen of verhuur

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Dan kunt u dit bij ons ook lenen via de zorgverzekering. Loophulpmiddelen worden echter niet meer vergoed. Deze kunt u voor een bedrag per week bij ons huren. 

Rollators

Wandelstokken

Heeft u belangstelling voor een van onze activiteiten? Bel ons even! 0165-560609

Timmers Care+Comfort

Kade 51
4703 GC Roosendaal