Nooit meer gladde vloeren

Voorkom uitglijden!

Jaarlijks belanden meer dan 24.000 mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren als gevolg van vochtigheid zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. Voorkom problemen en zorg dat úw vloer wel veilig is. Met de unieke porienbehandeling van Lodewijk Vloergrip wordt uw badkamervloer zonder ingrijpende aanpassingen of aantasting van uw tegels weer veilig beloopbaar. 

Hoe werkt het?

Lodewijk Vloergrip wordt door een ervaren applicateur aangebracht op uw tegelvloer en is slechts enkele minuten na aanbrengen volledig beloopbaar, ook met blote voeten. Waarna u de komende jaren geen last meer heeft van een gladde (badkamer)vloer. Hierdoor is Lodewijk Titaniumgrip uitermate geschikt voor toepassing op onder meer badkamervloeren. Deze antislipbehandeling is bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën. Daarnaast remt de unieke formule de opbouw van schadelijke bacteriën. Bovendien kan het product overal waar natte en gladde vloeren een risico vormen voor zowel klanten, bezoekers en/of personeel worden toegepast.

Geschikt voor keramische tegels, porseleinen tegels, graniet, marmer en terrazo

Uitproberen?

Neem vandaag nog contact op met ons en vraag naar de gunstige tarieven én een gratis vloertest bij u thuis aan. Een gespecialiseerde applicateur komt dan vrijblijvend uw vloer testen op stroefheid en werking van Lodewijk Vloergrip. 

Doe-het-zelf

Als het om een kleine oppervlakte gaat kunt u er ook voor kiezen om het zelf te doen met de Spoel en Spray antislipbehandeling.