Nieuws

 • NIEUW! Veloped & Walker, voor de (off-road) wandelaar


  Deze rollators en wandelhulpmiddelen bevorderen uw bewegingsvrijheid, uw gezondheid en uw genot van het buitenleven. De wielen van de Veloped en van de Walker zijn voorzien van luchtbanden, schijfremmen en gepatenteerde oplossingen zoals het Trionic klimwiel en de Trionic Syncro stuurinrichting.

  Veloped 
  Dit is feite de enige off-road wandelaar op de markt en de Veloped is hèt moderne alternatief voor een rollator. Leidt u een actieve levensstijl? Dan is de Veloped uw ideale keuze als looprek met wielen. Met zijn uniek en innovatief ontwerp is de Veloped de state-of-the-art, wanneer het gaat om ondersteuning bij het wandelen of rennen.

  Walker 
  De Walker biedt u een geweldige outdoor prestatie en een zeer hoog comfortniveau. Dit is de nieuwe premium-klasse onder de rollators. U bent op zoek naar een rollator die comfortabel rijdt en die speciaal ontworpen is voor het buitenleven? Maak dan nu kennis met de Walker rollator. 

 • Nieuw: De Zorgkalender

  Leuk om te geven & fijn om te krijgen! 
  Kalenders voor volwassenen en ouderen die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen en/of behoefte hebben aan sturing. Door middel van indeling, kleur en bijbehorende stickervellen is het mogelijk om structuur aan te brengen in het dagelijks leven.

  Dagkalender of weekkalender

  Grote cijfers en letters bevorderen de leesbaarheid. Veel notitie ruimte voor bijvoorbeeld de kinderen en medewerkers van de zorg. Om het gewicht laag te houden bestaat de (jaar)dagkalender uit 4 (kwartaal)delen. De belangrijkste data; verjaardagen koningshuis, data start seizoenen, feestdagen, etc, zijn in de kalender opgenomen. Door ander kleurgebruik zijn de weekdagen gemakkelijk te onderscheiden van de weekenddagen. De bijbehorende stickervellen geven een extra geheugensteuntje.
  Al de kalenders zijn in overleg met een gezondheidszorgpsycholoog samengesteld.

 • Onze nieuwe minicatalogus 2018 is binnen!

  Onze productcatalogus is weer klaar. Deze staat boordevol met al bestaande en maar ook veel nieuwe producten. Wilt u deze catalogus ontvangen? Bel ons 0165-560609 of mail naar info@timmersmedizorg.nl 

 • Nieuw in Nederland: de trapassistent AssiStep

  Veilig de trap op en af met AssiStep

  Traplopen is voor sommigen erg lastig, maar een geweldige oefening om zo lang mogelijk fit, gezond en zelfstandig te blijven. De AssiStep beschermt u tegen vallen en zorgt er tevens voor dat u dagelijks, keer op keer zelfstandig de trap op en af kunt blijven lopen. De AssiStep is zo ontworpen dat het u veilige ondersteuning biedt bij het op- en aflopen van de trap en u zo volledige bewegingsvrijheid geeft in uw eigen huis. De AssiStep is ontworpen op de NTNU, een technische top universiteit in Noorwegen, samen met ingenieurs, zorgprofessionals en gebruikers. Lees meer op onze webpagina