Compressiekousen

Timmers Care+Comfort is uw specialist op het gebied van compressiekousen. Of het nu gaat om een reiskous, sportkous of aangemeten therapeutische kous, bij Timmers Care+Comfort bent u aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons terecht voor uw kousenaantrekhulpen

Compressiekousen

De compressiekousen bij ons in het assortiment zijn onder andere de trendy steunkousen van Sockwell. De sokken van Sockwell zijn vervaardigd van de fijnste natuurlijke materialen zoals merinowol en bamboevezels. Ze zijn hiermee uitermate geschikt voor alledaags gebruik zoals tijdens het reizen, tijdens de zwangerschap of als u bijvoorbeeld een staand beroep hebt. De  compressiekousen zorgen voor een optimale bloedcirculatie. 

Sportkousen

Sportcompressiekousen zorgen voor een voortdurende toevoer van zuurstofrijk bloed naar je spieren en houden je benen fit. Compressiekousen geven je extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere prestaties, meer comfort en een sneller herstel.
Met sportcompressiekousen sport je fijner en loop je soepeler. De kousen bevorderen het herstel na inspanning en verkleinen de kans op blessures.

Therapeutische elastische kousen

Misschien herkent u het wel, pijnlijke en vemoeide benen, niet lang meer kunnen lopen en staan en in de loop van de dag zetten de voeten op. Dit wordt mogelijk veroorzaakt wordt door een slechte doorbloeding van uw benen, spataderen, vochtophoping of zwangerschap en dan kunnen therapeutische elastische kousen een oplossing zijn. Hiervoor heeft u wel een verwijzing nodig van uw huisarts.
4x per week is er een spreekuur in de winkel van Timmers Care+Comfort. Een consulente is dan aanwezig voor het aanmeten van elastische kousen. 
Alles is gericht op een adequaat en waardevol advies en professionele maatname waarbij de voorgeschreven therapie op een perfecte wijze zal samen gaan met de wensen van onze klant. Er worden uitsluitend kwaliteitsproducten geleverd. Kortom het leveren van een oplossing op maat in nauwe samenwerking met u.
Belt u wel even voor een afspraak?

Bestel online

U kunt natuurlijk langskomen in onze thuiszorgwinkel, maar gemakkelijker is het om online uw producten te bestellen. We bezorgen uw bestelling vanaf € 50 gratis thuis en we voorzien u van een persoonlijk advies, wanneer u dat op prijs stelt. Zien we u snel in onze thuiszorgwinkel of in de webshop?

Producten