Verkrijgbaar bij Timmers Care+Comfort: Dr.ComfortschoenenDr.Comfort is een Amerikaans schoenenmerk met als specialiteit het leveren van comfortschoenen op maat. Het merk is opgericht in 2002 en over de hele wereld al snel de specialist geworden voor schoeisel voor onder meer diabetespatiënten. In de Verenigde Staten is Dr.Comfort de nummer 1 op het gebied van therapeutische- en comfortschoenen. Jaarlijks worden meer dan 1.000.000 paar schoenen geleverd door dit merk. 

Maatvoering

Dr.Comfort schoenen bieden kwaliteit, comfort en stijl en kunnen worden gedragen voor het verlichten van veel voetaandoeningen. De schoenen bevorderen de totale gezondheid van voeten en benen. Dr.Comfort biedt veel verschillende lengte- en breedtematen, zodat voor ieder paar voeten een passend paar schoenen gevonden kan worden. De schoenen gaan van damesmaat 34 tot en met herenmaat 50. Er zijn drie tot vier wijdtematen: smal, middel, breed en extra-breed.
 

Ontwerp

De schoenen zijn gemaakt van een lichtgewicht constructie en hebben extra diepte om druk tot een minimum te beperken. Alle modellen worden geleverd met een uitneembaar voetbed; ideaal als u steunzolen draagt. Het speciale ontwerp van de zool vergemakkelijkt het lopen en zorgt voor maximale stabiliteit. 

Er is bij Dr.Comfort veel aandacht voor vormgeving en modelkeuze. Er zijn zomer- en winterschoenen, pantoffels, slippers, geklede modellen en hippe sportschoenen.
 

Oplossing bij voetaandoeningen

De schoenen zijn speciaal gemaakt voor de gevoelige en kwetsbare diabetesvoeten. Ook voor andere voetaandoeningen, zoals voetvervorming, osteoartritis en reumatoïde artritis, letsel aan pezen, spieren en botten en gezwollen voeten, biedt Dr.Comfort een oplossing.  

Als de maten van uw linker- en rechtervoet verschillend zijn, kan Dr.Comfort u ook helpen. De modellen van Dr.Comfort zijn voor een geringe meerprijs ook als een ongelijk paar (onpaar) verkrijgbaar. 

Bent u toch niet overtuigd? De schoenen kunnen altijd retour en Dr.Comfort geeft uitgebreid garantie op haar producten.   

Timmers Care+Comfort Care & Comfort 

Timmers Care+Comfort is Dr Comfort specialist en regionale dealer van Dr Comfortschoenen. Het gehele assortiment is hier te zien en verkrijgbaar. De schoenen worden op maat voor u besteld en kunnen binnen 10 werkdagen aan u worden geleverd.

Neem contact op

Mens-Casual_Scott-Justin-William-Stallion_wide_klein.jpg
SusanGKomen_Pink_Tonya-Victory-Plus_indoor_med_klein.jpg